Flexkom Sıkça Sorulan Sorular

Flexkom ile ilgili bütün yazıların bulunduğu sayfaya şuradan ulaşabilirsin. Bugün Flexkom hakkında en çok sorulan soruları kemdimce yanıtlamaya çalışacağım. Hemen başlayayım.

1-)Flexkom Nedir?
Cevap: Flexkom bir network marketing şirketidir. Eğer network marketing hakkında bilgin yoksa şuradan ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin. Ayrıca Flexkom Nedir sorusunun cevabını şuradan bulabilirsin.

2-)Flexkom'dan Nasıl Para Kazanılır?
Cevap: Bu konu için yazdığım  yazılar  var. İlk yazıya  şuradan  ikincisinede buradan ulaşabilirsin.

3-)Flexkom Saadet Zinciri veya Titan Zinciri Mi?
Cevap: Tabiki hayır. Saadet ve titan zinciri sadece üye olurken  ödenen para üzerinden işleyen bir sistemdir. Ürün satışı yoktur. Zaten bu sistemler bütün Dünya'da olduğu gibi Türkiye'de de yasaklanmıştır. Flexkom'da ürün satarak kazanç sağlıyorsun.
 

4-)Flexkom'un Diğer Networklerden farkı Nedir?
Cevap: Bu soru ile ilgili yazdığım bir yazım var. Yazıya şuradan ulaşabilirsin.

5-)Flexkom'da Ne Kadar Para Kazanırım?
Cevap: Bu soru bana en çok sorulan soru. network işinde kazançlar yavaş yavaş gelir ve katlanrak artar. Tabi bu sizin çalışmanızla orantılıdır. Ne kadar çok çalışırsanız o kadar çok kazanırsınız. Hiç çalışmazsanız kazanamazsınız. Bu her işin kanunu olduğu gibi Network işininde kanunudur. Birde network işinde kazanç sınırlaması yoktur.

6-)Flexkom Üyeliği Neden Ücretli?
Cevap: Şöyle bahsedeyim. Diğer network firmaları kendi ürünlerini kendileri ürettikleri için üyelik ücretleri yoktur veya azdır. Flexkom networkte satılan ürünler markadır. Biz Flexkom'a ödediğimiz para ile bu marka ürünlerin (Nokia, ifone, Arçelik… gibi) bayisi oluyoruz. Gerçek ticaret hayatında bu markaların bayisi olabilmek için ödenen paraları biliyor musunuz? 1.000, 5.000, 10.000, 20.000 civarlarında paralar ödüyorsun. Ayrıca ödediğin bu para ile sadece bir markanın bayiliğini alabiliyorsun. Ama Flexkom'da binlerce marka ürüne ödediğin küçük bir mebla ile bayi olabiliyorsun. Ayrıca Flexkom'da ödediğin paranın içinde 1 yıllık ofis ücretinizde bulunmaktadır. Bu da yıllık 150 lira civarında bir mebla. Klasik ticaretteki dükkanın için bir  yıllık ödediğin  kira 3000, 5000, 12000 gibi böyle gider. Aradaki farkı görüyorsundur umarım.  Ayrıca Flexkom'da distribitör olduğunda Flexkom ürünlerini daha da ucuza alma imkanın doğuyor. Son olarak ödenen ücret bir bakıma müşteri olacak insan ile Flexkom'dan para kazanacak insanları ayıran bir çizgi niteliği de bulunmaktadır.

7-) Flexkom'a Nasıl Kayıt Olunur?
Cevap: Şurada videolu anlatımını bulabilirsin.

8 -) Flexkom'dan Nasıl Alışveriş Yapılır?
Cevap: Onu da şuarada videolu olarak anlattım.

9-) Ben Network Marketing Yapmak İstiyorum. Ama Network İşini Bilmiyorum. Ayrıca Çevremde Yok. Ben de Para Kazanbilir Miyim?
Cevap: Sana şunu söyleyeyim. İnsan kendine inanırsa herşeyi yapar. Ben de şuan Flexkom'dayım. Benimde çevrem yok. Ama nasıl bulacağımı ve organizayonumu  nasıl geliştireceğimi düşündüm. Ve cevabını buldum. Aynısını sende yapabilirsin. Network hakkında bilgin yoksa sana bir önerim var. Flexkom'a benimle beraber katılanlara ücretsiz iki adet network marketing eğitimi veriyorum. Ayrıca nasıl müşteri ve distribitör bulabileceğini öğretiyorum. Ayrıca her takıldığın konuda 7-24 benden destek alma imkanında var. Sanırım bu kadarı yeterli.

10-) Flexkom'u Etrafımdaki İnsanlar Hiç Duymamış. Bende İlk Defa Duyuyorum. Bunun Nedeni Nedir? 
Cevap: Çok doğal bir durum. Çünkü Flexkom açılalı 4-5 ay gibi bir süre oldu. Daha bir takım eksiklikleri var. Ama yakında Tv ve Radyo reklamlarıyla kendini insanlara duyuracaktır. Zaten Flexkobi sistemide çalışıyor. Bunu sayesinde insanlar çok çabuk duyacaktır. Bundan şüphen olmasın.

11-) Flexkom'dan İnsanlar Neden Alışveriş Yapsın?
Cevap: Şu yazımı okursan neden alışveriş yapabileceklerini anlayabilirsin.

12-) Flexkom'un Riski Var Mı?
Cevap: Şu yazımda detaylı bilgi var. Sorunun cevabını buradan alabilirsin.

13-) Flexkobi Nedir?
Cevap: Şurada ayrıntılı bilgi bulabilirsin.

14-) Flexkom'u Neden Tercih Etmeliyim?
Cevap: Bu soru ile ilgili yazdığım bir yazım var. Şuradan ulaşabilirsin.

15-) Flexkom CC ve TC nedir?

Cevap: Şurada ayrıntılı bilgi bulabilirsin.

16-) Flexkom'a Girmenizin En Önemli Nedenleri Nelerdir?
Cevap: Kısaca sana özetleyeyim.
– Binlerce Marka Ürün
– Ucuz Fiyat Garantisi
– Gerçek Dünya Alışverişi İle İnternet Dünya Alışverişini Birleştiren İlk Sisteym Olması [ Flexkobi]
– En Önemliside Flexkom'a Katıldığım Grubun İyi Olması

17-) Flexkom.com'da bulunan ürünlerin fiyatlarını neden göremiyorum?

Cevap-) Siteye kayıt olmadan ürünlerin fiyatlarını göremezsiniz. Kayıt olmak için buraya tıklayın.

18-) Bulunduğum ildeki Flexkobileri nereden öğrenebilirim?

Cevap-) Şu adrese girerek bulunduğunuz ilin üzerine tıklamanız yeterlidir.

Şimdilik sorular bu kadar.  Eğer aklına takılan sorular varsa bu yazıya yorum olarak yolla . Cevaplayıp bu yazıya eklerim. Yeni sorularını bekliyorum.

Bir önceki yazımız olan Flexkom 4500 Kişilik Bir Aileyiz başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

5 Responses to Flexkom Sıkça Sorulan Sorular

  1. Pingback: Flexkom İle İlgili VİDEOLAR | Kazanç Klavuzu

  2. tayfun

    flexkomda başarılı olmak istiyorum

  3. Aysel

    Gerçekten açıklyıcı cevaplar olmuş aklımda soru kalmadı.

  4. Serdar

    Aklımdaki soruların hepsi burada yanıtını bulmuş çok işime yaradı teşekkürler.

  5. ali DAG

    herşeyden önce bilğilendirme için teşekkür ederim .
    aklımdaki tüm kuşku ve sorular gitti artık bende bu sistem içerisindeyim..

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.